UITNODIGING ELEVATOR PITCH


WAT/WANNEER

Informatie en data volgen z.s.m.WAAR : Lokatie volgt.


Door: Jacques-Hein Vermolen, trainer elevator pitch 


“De Elevator Pitch is ideaal tijdens het netwerken en bij het werven van nieuwe klanten. 
In een elevator pitch presenteer je zo effectief mogelijk wie je bent, wat je doet en waarom de klant uitgerekend bij jou moet zijn om je product of dienst te kopen.”


VIDEO Jacques-Hein over de training Elevator Pitch:   Klik hier >>

Test:
# Vind je het lastig om een compact en interessant antwoord te geven als iemand je vraagt:
 “Wat doe je”?
# Lukt het je niet om erachter te komen of de ander jouw product of dienst nodig heeft?
# Is het moeilijk voor je om over zowel het voordeel als de toegevoegde waarde van je product of dienst te vertellen?
# Wil jij in verschillende situaties leren om jouw Elevator Pitch beter te presenteren en zo jou kans op succes vergroten meer klanten te krijgen door tijdens het netwerken effectiever je elevator pitch te presenteren


Lees verder als jouw antwoord “ja” is op één of meerdere van bovenstaande vragen.


Wat levert de workshop en de masterclass Elevator pitch jou op?

# Begrip van het doel van de elevator pitch; inzicht in: effectief verbaal en non-verbaal gedrag, creëren van vertrouwen en wat is je mindset (denken en willen).

# De essentiële elementen waaruit een goede elevator pitch bestaat;

# Het goed schrijven van de elevator pitch: hoe zet je jouw pitch vlijmscherp op papier?;

# Een effectieve gespreksstrategie: zodat je maximaal zicht en impact hebt op je gesprekspartner;

# Presentatietips : hoe je een pitch presenteert, effectief afsluit met handige vervolgvragen


WORKSHOP
In ruim 1 uur maak je interactief kennis met de belangrijkste theorie, ervaar je in een pitch-oefening hoe lastig het is om kort maar ook met impact je elevator pitch te presenteren en kan je in de ludieke elevator pitch quiz een Masterclass Elevator Pitch winnen!


MASTERCLASS


Module 1 training elevator pitch
In de eerste module van de “Training Elevator Pitch” krijg  je de theorie en zet je jouw elevator pitch op basis van een heldere structuur op papier. Dit is een goede voorbereiding op de presentatie-oefeningen die we daarna gaan doen. We gebruiken een videocamera zodat je kunt zien hoe je op de ander overkomt. Je krijgt feedback op de strategie die je  kiest en op je presentatie: Wat is de impact op je gesprekspartner? Wat is goed en wat kan je verbaal en non-verbaal verbeteren? Ook staan we stil bij hoe je een pitch afsluit en wat effectieve vervolgvragen zijn. Je zal merken dat je door de nieuwe aanpak stopt met jezelf te verkopen en start met gekocht te worden!


(optionele) module 2: de videopitch
Tot slot bieden we de deelnemers die de training De Elevator Pitch hebben gevolgd aan om in een tweede module een VideoPitch op te nemen: jouw persoonlijke elevator pitch op camera. Deze kun je ter promotie inzetten op jouw eigen website en social media. In overleg plannen we het filmen van deze videopitch één of twee weken na de training. Dan zit de training nog vers in het geheugen en is er voldoende tijd om zelf thuis te oefenen met de elevator pitch.


INTERESSANT? MELD JE AAN!

Informatie en data volgen z.s.m.


Tot ziens bij een van onze trainingen!


Film: release Out For Vengeance opnieuw uitgesteld


Release van de spannende actiefilm Out for Vengeance zal ‘ergens’ in 2016 zijn. Ik speel hierin een bijrol als Interpol-agent Kenneth.  De laatste scenes worden nu gedraaid en dan volgt nog de montage en nabewerking.

Out For Vengeance is een productie van True Spirit Productions /regie: Salar Zarza.

Good2Connect Social breakfast: ‘Mindset voor ondernemers’

Tijdens de eerste Social breakfast bij Good2Connect bespreekt host Jacques-Hein Vermolen in een half uur interactief het thema: ‘Mindset voor ondernemers’.

Wat bepaalt in jouw hoofd of jij als ondernemer wel of niet in actie komt? En hoe kan je daarmee omgaan? Vanuit zijn expertise als trainer Elevator Pitch geeft Jacques-Hein een korte theoretische inleiding over ‘mindset’ en laat hij een zelf gemaakte audiovisuele presentatie zien met een persoonlijk voorbeeld. Daarna zal onder zijn leiding het accent liggen op een interactieve discussie en ‘durf-te-vragen-sessie’. Daarbij wordt je van harte uitgenodigd je eigen kennis, kunde en voorbeelden te delen met elkaar. Hierdoor wordt jouw inzicht in het begrip mindset vergroot en krijg je suggesties om ermee verder zelf aan de slag te gaan, anderen te helpen of door te verwijzen. Delen is winnen.

Er is geen reden om niet te komen. Welkom!


Meld je aan op http://www.good2connectplaza.nl/page/agenda


De inloop is van 08.00 - 08.10 uur;

08.15 uur starten we met het ontbijt.

Uit de praktijk


21 sept, Arnhem / Papendal


“Accepteer de verschillen, bewonder elkaars talent op weg naar het gezamelijke doel".


Met dat motto wonnen de waterpoloërs van Robin van Galen in 2008 goud bij De Olympische Spelen in China en inspireerde hij AbnAmro-bankiers over 'leiderschap',  tijdens de zogeheten ' clusterdagen duurzame klantgroei.'  


Mooi om als trainingsacteur, met zo'n voorbeeld, bankiers in de training erna te helpen om beter verbinding te maken met hun private banking klanten.

Uit de praktijk


Driebergen, 29 sept,

MZSW - landelijke conferentie Van voorziening naar sociaal werkbedrijf.


Prachtig om te zien dat in deze barre Participatiewettijden waar de sociale werkvoorziening door wet en regelgeving onder zware druk staat, veel OR leden met volle overgave bereid waren te oefenen in gespreksvoering met hun bestuurders. Ze hadden het slechter kunnen treffen. In de personage van zelfingenomen directeur Selwin de Rapalje Duynsteegh en lompe Jorbert Platlegger legden respectievelijk ik en collega Robin Pera de deelnemers in een intensieve workshop met haarscherp regiespel in veel leermomenten, hen het vuur aan de schenen. Kwestie van goede typecasting ;)

Uit de praktijk


To Pitch or . . . . .


Netwerk goeroe @JochemKlijn van #netwerken.nl sprak op de door het team van Liesbeth Kasperink gehoste avond van Netwerk-organisatie Almere in bedrijf. "Onvoorwaardelijk investeren in je netwerk levert je de gunfactor op waardoor je uiteindelijk wordt gekocht in plaats van dat jij aan 't verkopen bent". Braziliaanse danseressen pimpte een geslaagde netwerk avond waarop ik weer flink kon pitchen;) ;)