Jacques-Hein Speelt Theaterroute Huizen:
“In het spoor van het melkmeisje”.

Hierbij nodig ik je van harte uit om naar de Theaterroute Huizen 2017 te komen, op do. 6, vrij. 7 en zat. 8 april in Huizen.


Productie: Stichting Eindeloos Theaterwerk
Regie: Johan Verheij
Kaarten: zie info hieronderWat is de theaterroute?

Vanaf feestlocatie De Boerderij aan de Hellingweg 9 in Huizen loop je een route met een gids langs vier (!) van 8 historische locaties. Hij geeft uitleg over wat voor historisch moois je tegenkomt tussen de locaties. Eenmaal aangekomen op plek van ‘intieme’ bestemming wordt je ondergedompeld in een historische vertelling, muzikaal optreden of dansvoorstelling. Uitgevoerd door acteurs, musici, zangers en dansers. Zie de locaties op: www.theaterroute-huizen.nl.
Mijn voorstelling ’speelt zich af’ in het Oude Raadhuis van Huizen en heet “De neef van de Tsaar en het Huizer melkmeisje”. Het is een spannende vertelling over Het Huizer Melkmeisje en de neef van de Russische Tsaar inclusief optreden van twee bijzondere dansers (m/v) waarvan ik met een van de twee…(surprise)?


Kaarten via de website of VVV Huizen?

Het concept is dat je een kaart koopt (€ 20,-) via de website: www.theaterroute-huizen.nl of bij de VVV Huizen en dan op een van de avonden aanmeld vanaf 1900 u bij De Boerderij, Hellingweg 9 Huizen. Start route: 19.30 u.
TIP: Als je mij wilt zien moet je dat bij je reservering vermelden in het opmerkingen-veld. Alleen dan wordt je ingedeeld in de route van mijn voorstelling. Doe je dat niet dan loop je (50 procent) de kans dat je mij niet ziet…


Overige info

- Er is op sommige speellocaties ook ‘horeca’ voor een drankje en wat te eten; in restaurant De Haven van Huizen op de Havenweg 81 in Huizen is er een gereduceeerd theatermenu.
-Podcast, radiointerview bij lokale zender 6 FM met regisseur Johan Verheij: https://www.6fm.nl/apps/www/audio/podcasts/1113617/6FM%20Zaterdag%20-%20Theaterroute%20Huizen%20gaat%20door
- FacebookpaginaTheaterroute Huizen: https://www.facebook.com/theaterhuizen/?fref=ts


Hopelijk tot ziens,
Met dramatische groet,
Jacques-Hein