Web-design MySiteNow  Bussum                                     Copyright ©2011 - 2016  Alle rechten voorbehouden Vermolen Presentaties en Redactie

Disclaimer

Jacques-Hein Vermolen


Dr. P.J.H. Cuypersplein 27

1222 NC  Hilversum

T:

M:

E:    

+31 (0)35 647 00 56

+31 (0)6 536 507 76

info@jacques-hein.nl

acteren / presenteren / motiveren

Sitemap

Over Jacques-Hein


Al tijdens mijn rechtenstudie was ik geïnteresseerd in creatieve vakken als massacommunicatie en PR en Voorlichting. In die tijd deed ik als bijbaan foto modellen- en acteerwerk voor de camera.

Daarna heb ik als (sport-)journalist gewerkt. Sinds 2000 ben ik, na diverse opleidingen, studies en praktijkervaring, zelfstandig acteur.


Mijn belangrijkste activiteiten:

Als trainingsacteur in de zakelijke dienstverlening en non-profitsector ben ik gespecialiseerd in  sales- en netwerktrainingen. Het mijn passie om – in samenwerking met de trainer – de cursist te laten ervaren hoe zijn houding en gedrag zijn en wat nodig is om zijn vaardigheden te verbeteren.Regelmatig sta ik als acteur op de planken van ‘Toneelgezelschap De Papagaai in Laren.


Daarnaast treed ik op in bedrijfsfilms, tv-commercials en af en toe in tv-programma’s, zoals drama’s en soaps.


Voor meer informatie leest u:

CV Trainingsacteren 2016

CV Acteren overig 2016

NieuwsNieuwe Showreel Jacques Hein


Bekijk hier de nieuwe showreel 2016

Lees verder >>>

Uit de praktijk

To pitch or...

Netwerk goeroe @JochemKlijn van #netwerken.nl sprak op de door het team van Liesbeth Kasperink gehoste avond van Netwerk-organisatie Almere in bedrijf.  Lees verder >>