Contact

1231 NJ Loosdrecht

Nederland

+31 (0)6 536 507 76
info@jacques-hein.nl

Jacques-Hein Speelt Theaterroute Huizen: “De architect”

impression image impression image

Hierbij nodig ik je van harte uit om naar de Theaterroute Huizen 2018 te komen, op do. 6, vrij. 7 en zat. 8 april in Huizen.

Productie: Stichting Eindeloos Theaterwerk
Regie: Johan Verheij
Kaarten: zie info hieronder

Wat is de theaterroute?
Vanaf feestlocatie De Boerderij aan de Hellingweg 9 in Huizen loop je een route met een gids langs vier (!) van 8 historische locaties. Hij geeft uitleg over wat voor historisch moois je tegenkomt tussen de locaties. Eenmaal aangekomen op plek van ‘intieme’ bestemming wordt je ondergedompeld in een historische vertelling, muzikaal optreden of dansvoorstelling. Uitgevoerd door acteurs, musici, zangers en dansers. Zie de locaties op: www.theaterroute-huizen.nl.

Dez voorstelling gaat over de succesvolle Huizense architect die er niet in slaagt zijn huwelijk in stand te houden en als hij merkt dat zijn vrouw haar ondergeschikte rol zat is neemt hij 'rigoureuze' maatregelen...

content-image content-image content-image

Kaarten via de website of VVV Huizen?

Het concept is dat je een kaart koopt (€ 20,-) via de website: www.theaterroute-huizen.nl of bij de VVV Huizen en dan op een van de avonden aanmeld vanaf 1900 u bij De Boerderij, Hellingweg 9 Huizen. Start route: 19.30 u.
TIP: Als je mij wilt zien moet je dat bij je reservering vermelden in het opmerkingen-veld. Alleen dan wordt je ingedeeld in de route van mijn voorstelling. Doe je dat niet dan loop je (50 procent) de kans dat je mij niet ziet.

Overige info

  • Er is op sommige speellocaties ook ‘horeca’ voor een drankje en wat te eten
  • In restaurant De Haven van Huizen op de Havenweg 81 in Huizen is er een gereduceeerd theatermenu.
  • Podcast, radiointerview bij lokale zender 6 FM met regisseur Johan Verheij: Klik hier voor de podcast
  • Facebookpagina Theaterroute Huizen: https://www.facebook.com/theaterhuizen
Terug naar nieuws