Contact

1231 NJ Loosdrecht

Nederland

+31 (0)6 536 507 76
info@jacques-hein.nl

Jacques-Hein Vermolen

Heb je een vraag?


+31 (0)6 536 507 76

info@jacques-hein.nl

Werkwijze en samenwerking Jacques-Hein

Bij elke opdracht hecht ik aan een ontspannen maar professionele samenwerking. Hier lees je over de algemene uitgangspunten die voor elke acteer-activiteit gelden en de meer specifieke aanpak bij de intake voor mijn werk als trainingsacteur, trainer of artistiek acteur. 

Klik hier om meer te lezen over de verschillende intakegesprekken

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

1. Intake

Op mijn website heb je de eerste indruk gekregen van mij. Je wilt vast nader onderzoeken of ik als trainingsacteur, trainer of artistiek acteur daadwerkelijk bij de opdracht pas. In een intakegesprek hoor ik graag wat voor soort opdracht het is, wie er getraind gaan worden en wat het (leer) doel is.
Goede afspraken over hoe ik mezelf introduceer (met pitch of meer interactief), welke rollen ik speel, hoe we in de training met feedback omgaan, wie van ons wanneer 'in the lead' is en of ik ook ga ço-trainen' met een groepje, helpen of we een goede 'trainings-match zijn.

Klik hier als je meer wilt weten over de intakegesprekken!

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

2. Offerte

Als we allebei een goed gevoel hebben over een nieuwe opdracht, en we zonder tussenpersoon zaken doen, stel ik een offerte op die bij akkoord onze overeenkomst is aangevuld met mijn algemene voorwaarden. Als het een opdracht is die we al eerder hebben gedaan of de voorwaarden van een bemiddelende tussenpersoon leidend zijn, stemmen we alleen nog de inhoudelijke en administratieve aspecten af. In mijn offerte vind je een duidelijk overzicht van hetgeen we hebben afgesproken: wat mijn diensten zijn, wanneer en onder welke voorwaarden ik lever, het daarbij behorende honorarium, de diverse kosten en de financiële afwikkeling ervan. Nadat de offerte is geaccordeerd ga ik aan de slag.

3. Voorbereiding

Een gedegen voorbereiding staat bij mij voorop. Ik bereid mij voor op jouw trainingsonderwerp, de doelstellingen en de doelgroep. Dit doe ik door analoge en digitale (internet) bronnen te raadplegen. Soms overleg ik met professionals uit de doelgroep. Ik beschik over een back-up lijst van acteurs die mij zouden kunnen vervangen in het geval van overmacht. Ik blijf contactpersoon en hoofdaannemer. Uiteraard verdiep ik mij in de werkvormen die jij hebt gekozen. Als je dat wilt, kan ik je hierin adviseren.

4. Op de uitvoeringsdag

Huur je mij een middag- of avonddeel in? Dan eet ik graag mee tijdens de lunch of het diner. We kunnen op die manier aan elkaar wennen en in het geval van een training zien de deelnemers dat een trainingsacteur ook gewoon maar een mens is.

Bovendien geeft het de gelegenheid om kort nader kennis te maken en de puntjes productioneel op de ‘i’ te zetten. Je kunt er altijd op vertrouwen dat ik voorbereid en op tijd op de opdracht verschijn. Bovendien stel ik deelnemers in een training - in overleg met de trainer- in een kennismakingsronde op ongedwongen wijze op hun gemak als dat nodig is.

5. Tijdens en na de opdracht/training

Ik vind het belangrijk dat we van tevoren goed de rolverdeling hebben afgesproken. Wie doet wat? Tijdens de opdracht hou ik ervan dat we de vinger aan de pols houden. Loopt alles zoals gepland? Schroom niet om constructieve feedback te geven. Ik waardeer het zeer als we na afloop reflecteren op de opdracht. Wat ging goed? Wat kan beter? Het zou mooi zijn als de samenwerking zo goed bevalt dat we ook op de langere termijn blijven samenwerken.

Bij open inschrijvingen op trainingen elevator pitch vraag ik de deelnemers altijd een evaluatieformulier in te vullen waarin ik vraag de training in al z’n facetten te evalueren. De tips gebruik ik om mijn dienstverlening te verbeteren. Ik help namelijk niet alleen graag anderen bij veranderen, maar blijf zelf ook graag dynamisch!

Kennismaken met
Jacques-Hein?

Contact opnemen