Contact

1231 NJ Loosdrecht

Nederland

+31 (0)6 536 507 76
info@jacques-hein.nl

Jacques-Hein Vermolen

Heb je een vraag?


+31 (0)6 536 507 76

info@jacques-hein.nl

Referenties

“Be good and... let others tell it”

Coert-Jan Tomassen, directeur

Met Jacques-Hein heb ik 8 jaar intensief samen gewerkt. Ik maak gebruik Jacques-Heins expertise bij het bouwen van sales capabilities (vaardigheden) bij diverse klanten (in het bedrijfsleven en de zakelijke dienstverlening). In verschillende rollenspellen speelt Jacques-Hein de rol van klant. De opdracht aan Jacques-Hein is dan om een Chief Financial Officer, Directeur Groot Aandeelhouder of Directeurs-rol neer te zetten, zodat de deelnemers kunnen trainen in hun commerciële gespreksvoering.
De reden dat ik gebruik maak van Jacques-Heins diensten, zijn:

  • Hij maakt zich de casus volledig eigen en leeft zich breed in
  • Jacques-Hein is elke keer sterk in zijn voorbereiding
  • Hij is stipt en komt zijn afspraken na
  • Hij zet zijn rol zeer professioneel neer en wordt ervaren als een ‘’echte’’ klant
  • Hij is uitzonderlijk goed in het geven van feedback op het niveau van gedachte, gevoel, gedrag en impact.
  • Hij kan compact verwoorden welke indruk hij heeft van de deelnemer (wat hij denkt), waardoor dat komt (beschrijving verbaal en non-verbaal gedrag) en wat dat voor effect heeft op hem als klant/ondernemer (hoe hij zich voelt)
  • Hij is performance gedreven en stelt iedere keer opnieuw hoge eisen aan zichzelf hetgeen in de kwaliteit van het werk tot uitdrukking komt.
  • Hij is in staat om te focussen in het hier-en-nu en is niet afgeleid of met andere dingen bezig.

Kortom een uiterst gedreven en professioneel trainingsacteur die zijn vak verstaat!

Daphne Medik

DMM Communication   -   Networking for results   -   Ouderkerk a/d Amstel

Daphne Medik

“In mijn netwerktrainingen werk ik heel graag met Jacques-Hein als trainingsacteur. Hij is een absolute professional die zijn vak zeer serieus neemt.

Zijn voorbereiding is altijd uitstekend. Tijdens de training weet hij snel een veilige sfeer te scheppen, waarin de deelnemers volop kunnen oefenen met lastige situaties en nieuw gedrag. 

De deelnemers zijn elke keer opnieuw onder de indruk van zijn vermogen om razendsnel een nieuwe rol aan te nemen en die overtuigend neer te zetten. Of hij nu een harde, dominante zakenman moet neerzetten of een introverte HR-manager. Daarbij maakt hij het de deelnemers niet gemakkelijk, maar stelt hij zichzelf volledig ten dienste van het leerproces.  Jacques-Hein geeft bovendien uitstekende feedback vanuit zijn rol als ‘gesprekspartner.’”

Brigitte Heldeweg

Op laatste moment was Jacques Hein ‘ingevlogen’ op de training “Verhoog je communicatiekracht met communicatiestijlen” voor de Rabobank. Compliment voor zowel de snelle reactie van acteursbureau Factor Veermans als het adequate acteer- en feedback-werk van Jacques Hein.

Kennismaken met
Jacques-Hein?

Contact opnemen